+31 010 2342834 Ma - Vr 09:00 - 17:00 Schiedamseweg 26, Vlaardingen info@planning.nl
ISO 27001:2013
Gecertificeerd
Marktontwikkelde software
#Nr1 van Nederland
Software integratie
Via webservices
Vraag een demo aan

Branches

Branches

De software van Planning.nl wordt in vele branches gebruikt. Hierbij een greep uit de branches waarin Planning.nl actief wordt gebruikt.

Bouw

Een bouwplanning maken vraagt om een planning afgestemd op omvang, omstandigheden en het gewenste einddoel. Hiervoor zijn de planningsapplicaties van Planning.nl zeer goed geschikt, vanwege de vele configuratiemogelijkheden.

Installatie

De softwareapplicaties zijn zeer goed geschikt voor de installatiebranche, aangezien u online goed grip krijgt op uw projecten, taken, en personeel en materieel. Medewerkers kunnen de opdrachten vanuit de plantool eenvoudig ontvangen op hun mobiel!

Verhuur

Met de software van Planning.nl kunt u makkelijk, en dus eenvoudig uw verhuur en reserveringen van objecten beheren. Wat, en waar is het ingezet? Dergelijke vraagstukken worden op een eenvoudige manier voor u gevisualiseerd.

Gemeente

Planning.nl levert software aan verschillende gemeentes. O.a. voor de gemeente Hardenberg, Oosterhout, Rijswijk en meer.. Dit voor inzet van medewerkers op de vooraf gestelde behoeften op projecten. Direct inzicht op de capaciteit bezetting (medewerkers en tractie) en openstaande vragen binnen de projecten.

Veiligheidregio's

Planning.nl levert software aan verschillende veiligheidsregio’s. O.a. Kennemerland en de VRU. Op diverse posten worden oefeningen gegeven waarbij de juiste instructeur en middelen ingezet moeten worden. Dit op basis van beschikbaarheid en competenties. Tevens worden de certificaten met geldigheidsduur bewaakt in het systeem.

Overheid

Onze software wordt ook ingezet binnen overheid organisaties. Dit voor de projecten en personeelsplanning. Dit onder andere voor Rijkswaterstaat en het ‘Inspectie van het onderwijs’ Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap.

Opleiding

Planning.nl levert een  standaard online planoplossing voor de opleidingsbranche, ideaal voor het inplannen van instructeurs, materialen en ruimtes, afhankelijk van competenties en beschikbaarheid. O.a. voor opdrachtgever Innovam.

Industrie

Met onze standaard oplossing Visibox kunt u grip krijgen op inzet medewerkers. Dit op basis van de beschikbaarheid, vaardigheden en controle op certificaten. Onze oplossing wordt o.a. ingezet bij Visser&Smit Hanab, BAM en Croonwolter&dros