Planning.nl in September

3 september 2021   Nieuwsblog

De vakantieperiode loopt tegen zijn einde aan, en ondanks dat we de afgelopen tijd niet veel zon hebben gezien hebben we hier goede hoop op toch nog een mooie na-zomer. Bij Planning.nl hebben we in september in ieder geval een paar leuke dingen op de planning staan!

Allereerst zeer goed nieuws: De afgelopen tijd zijn we druk bezig geweest met het vernieuwen van onze ISO certificaten, en we kunnen met trots zeggen dat we zowel de 9001 als de 27001 certificaten weer zonder problemen hebben vernieuwd. In deze tijd is het ontzettend belangrijk om als organisatie gecertificeerd te zijn, iets waar we dan ook bovenop zitten. De vernieuwde ISO certificaten staan natuurlijk gewoon op onze site, en kan je hier vinden.

Ook valt er misschien iets op aan onze site: Deze hebben we in augustus in een nieuw jasje gegoten, en de komende maand zullen de laatste puntjes op de ‘i’ worden gezet. We hebben een mooi nieuw blog waar we de laatste nieuwtjes op kunnen delen. Ook kan er vanaf nu rechtstreeks via onze homepage worden ingelogd op je planningsmodule, en zal er in de komende weken een FAQ verschijnen voor de meest prangende vragen over onze software of onze organisatie.

Maar het leukste nieuws is misschien nog wel de wijzingen aan onze software: Je hoort het goed, ook Visibox wordt in een nieuw jasje gegoten, te beginnen met de naam. Planning.nl heeft de afgelopen jaren veel verschillende klanten kunnen helpen met haar plannings-software. De naam van ons bedrijf is in die tijd echter minstens zo bekend geworden als die van Visibox zelf. Met het oog op de toekomst hebben wij daarom besloten om geen onderscheid meer te maken tussen onze eigen naam en die van onze software: ‘Visibox’ zal dan ook binnenkort omgedoopt worden tot ‘Planning.nl’. Wel zo makkelijk! Deze naamswijziging zal eind deze maand worden doorgevoerd.

Dit is de eerste van onze maandelijks blogs waar in we je updates willen geven van wat er de komende maand te wachten staat binnen Planning.nl. Daarnaast willen we ons blog gebruiken om je af en toe een kijkje te gunnen in onze organisatie, om wat informatie te verschaffen over specifieke onderwerpen of om interessante topics te bespreken.

– Daan