Support

Wij begrijpen dat u bij een dringende vraag graag direct een productspecialist met kennis van zaken zou willen spreken. Omdat wij in een ‘platte’ organisatie werken zult u bijna altijd direct de juiste persoon te spreken krijgen.

Vervolgens leveren wij op verschillende manieren support.

U kunt ons bellen of mailen

Veel vragen zijn eenvoudig en snel via de telefoon te behandelen.

Inzet van TeamViewer of Microsoft Teams

Om meer inzicht te krijgen in uw vraag, kan het noodzakelijk zijn dat wij mee kunnen kijken in uw planning. Dit doen wij op afstand met de veilige, online dienst TeamViewer.

Of wij kunnen u uitnodigen voor een sessie met Microsoft Teams.

Download TeamViewer

Planning.nl trainingen

Wij kunnen voor u een training verzorgen op locatie of op het kantoor van Planning.nl. Deze trainingen hebben altijd een kleinschalig karakter en zijn specifiek afgestemd op uw bedrijfssituatie en uw inrichting van Cloudplan of Visibox.​ Wij hebben ook ervaring met het verzorgen van trainingen op afstand via Microsoft Teams.

Onze Wiki voor Cloudplan en Visibox

In de Wiki voor Cloudplan en Visibox vindt u informatie over de werking van uw programma en de nieuwe ontwikkelingen. Denk er wel aan dat uw programma in detail kan afwijken. Dit heeft te maken met de uitgebreide mogelijkheden voor het toepassen van uw eigen terminologieën bij het inrichten van het programma, op basis van de werkwijze van uw organisatie

Wiki Cloudplan Wiki Visibox